Британските медии изчислиха колко пари е похарчила  Кейт Мидълтън за

...
Британските медии изчислиха колко пари е похарчила  Кейт Мидълтън за
Коментари Харесай

Модна икона: Изчислиха колко пари е похарчила Кейт за тоалети през 2021

Британските медии пресметнаха какъв брой пари е похарчила  Кейт Мидълтън за тоалети през миналата година . Оказа се, че през 2021 година облеклото на херцогинята на Кеймбридж е коствало малко над 55 хиляди евро . За някои сумата може да наподобява впечатляваща, само че в действителност за кралска персона тя даже е скромна, твърди английската преса.
 Кейт Мидълтън Gulliver/Getty Images
За съпоставяне - до момента в който бе част от кралския двор, Меган Маркъл годишно е купувала облекла, които са коствали на двореца над 1 млн. евро .

Кейт освен се е изявила като спестовница, само че разноските й за облекла са намалели съвсем на половина спрямо 2020 . По-миналата година херцогинята се е сдобила с тоалети за към 110 хиляди евро. Статистиката ясно демонстрира, че брачната половинка на принц Уилям прави всичко допустимо да спести кралския бюджет , намалявайки разноските си всяка година.
 Херцогинята на Кеймбридж се срещна с хората, участващи в евакуацията на цивилни от Афганистан в Обединеното кралство Gulliver/Getty Images
Един от най-скъпите тоалети на херцогинята на Кеймбридж беше " златната " рокля от дизайнера Джени Пакъм на стойност към 3500 евро. С нея Кейт пристигна на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон.
 Кейт порази света с божествената си рокля Gulliver/Getty Images

През 2021 година Кейт Мидълтън се появи на събития повече от няколко пъти в едни и същи тоалети . По този метод херцогинята искаше да покаже със своя образец значимостта на рационалното ползване на облеклата и движимостите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР